دکتر جمیل صادقی فر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر در ایلام، گفت: متوسط روزانه تست PCR بین ۵۰ تا ۷۰ نفر از شاغلین اعم از کارکنان، نظامی، بانکی و غیره به طور قطعی مثبت کرونا می شود. وی افزود: از مجموع ۱۴ هزار و ۷۱۱ نفر […]

دکتر جمیل صادقی فر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر در ایلام، گفت:
متوسط روزانه تست PCR بین ۵۰ تا ۷۰ نفر از شاغلین اعم از کارکنان، نظامی، بانکی و غیره به طور قطعی مثبت کرونا می شود.

وی افزود: از مجموع ۱۴ هزار و ۷۱۱ نفر مبتلا به کرونا، چهار هزار و ۵۲۱ نفر کارمند و شاغل ادارات هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ نفر از این گروه به کرونا ویروس مبتلا شده اند.

صادقی فر ادامه داد: بیشترین مبتلایان در این مدت مربوط بخش بهداشت و درمان استان با۱۵ نفر، نیروهای نظامی و انتظامی ۹ نفر،پالایشگاه و‌ پتروشیمی و‌ نفت ۸ نفر، بانک ۵ نفر و سایر ادارات و‌ مشاغل ۲۴ نفر است.

وی بیان داشت: از شروع ماه مهر در استان میانگین سنی ابتلا، بستری و مرگ پایین آمده است و سهم افراد کرونایی بدون بیماری زمینه ای از مرگ متاسفانه افزایش پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد بی احتیاطی در بین مردم تداوم داشته باشد، باید گفت که همه در خطر ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کرونا هستند. این حرف درستی نیست که تنها افراد مسن و دارای بیماری زمینه ای در صورت ابتلا ممکن است فوت شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: ویروس کرونا همان ویروس کرونا فروردین و اردیبهشت است با این تفاوت که چموش تر شده و قدرت سرایت پذیری و‌ انتقال آن افزایش یافته است. پس مردم هم باید بسیار دقیق تر و‌ مسئولانه تر نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر گروه سنی جوانان و میانسالان کمترین میزان استفاده از ماسک را در بین جمعیت استان دارند. این افراد هم برای مراقبت از خود و هم برای مراقبت از عزیزانشان که ممکن است مسن و یا دارای بیماری زمینه ای باشند، باید ماسک بزنند.

صادقی فر افزود: افراد ناقل به میزان زیادی باعث انتقال بیشتر بیماری در استان شده اند، به گونه ای که ابتلای درون خانوادگی خیلی افزایش پیدا کرده است.

کد خبر/۴۴۶۲۷