به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، قاسم سلیمانیدشتکی استاندار ایلام صبح امروز در چهلمین نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا ضمن هشدار به پائین آمدن رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهرستان های استان گفت: این عادی سازی بسیار خطرناک است و امروز شاهد بالا رفتن بی سابقه تعداد مبتلایان و فوتی ها در استان […]
به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، قاسم سلیمانیدشتکی استاندار ایلام صبح امروز در چهلمین نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا ضمن هشدار به پائین آمدن رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهرستان های استان گفت: این عادی سازی بسیار خطرناک است و امروز شاهد بالا رفتن بی سابقه تعداد مبتلایان و فوتی ها در استان هستیم!
وی در ادامه گردهماییها، همایش ها، مراسمات با جمعیت بالا و … را ممنوع اعلام کرد و افزود: این دیگر یک موضوع اثبات شده است که هرجا تجمعی باشد کرونا نیز هست و در این زمینه بایست طرح فاصلهگذاری اجتماعی و ماسک زدن را در جامعه جدی بگیریم.
استاندار ایلام در ادامه به اهمیت عدم برگزاری مراسمات و گردهمایی ها اشاره کرد و گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی بصورت تک نفره مراسم دهه محرم و اربعین را برگزار می کنند، زمانی که برای مراسم مهم اربعین محدودیت گذاشته می شود و … دیگر همه بایست متوجه اهمیت طرح فاصلهگذاری اجتماعی و دلایل مهم عدم تراکم جمعیتی و برگزاری گردهمایی ها باشند.
سلیمانیدشتکی در ادامه وضعیت ابتلای کارکنان به کرونا را بسیار نگران کننده عنوان کرد و گفت: امروز بیش از یک چهارم مبتلایان استان مربوط به کارمندان ادارات است و در این رابطه از این هفته بحث دورکاری کارمندان برقرار می شود.
وی در خصوص دورکاری افراد در ادارات گفت: بیماران خاص، افراد مسن، مادران باردار و دارای فرزند خردسال شامل این دورکاری می شوند.
استاندار ایلام تاکید کرد: هیچ مدیری حق ندارد کارمندی که دارای شرایط دورکاری است را به محل کار فرا بخواند و در غیر اینصورت شدیدا با او برخورد خواهد شد.
رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا در راستای بهبود وضعیت کرونا در ادارات سقف جلسات را یک ساعت اعلام کرد و گفت: جلسات در صورت ضرورت با حداقل اعضا (حداکثر ۱۰ نفر) و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و در مکانی که دارای تهویه باشد برگزار گردد.
وی در ادامه خواستار رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی در بین مردم و ادارات شد و گفت: البته بایست متولیان امر ستاد کرونا در رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی جلوتر از بقیه باشند و این را در عمل نشان دهند.
وی افزود: وقتی دستگاه های متولی پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند نبایست انتظار داشت که در گروه هدف آن دستگاه ها اتفاق خاصی در اجرای مصوبات و دستورالعمل ها بیافتد و راه چاره این است چیزی را که در ستاد کرونا مصوب می کنیم اول از همه خود ما بایست پایبند بر اجرای آن باشیم.
استاندار ایلام در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن اینکه خواستار قرنطینه افرادی شد که دارای علائم بیماری کرونا هستند، تاکید کرد: این حداقل انتظار اخلاقی است که فردی دارای بیماری کرونا هست نبایست در اجتماع و ادارات حضور یابد و دیگران را مبتلا به این بیماری بکند.
کد خبر/۴۴۳۶۳
Wednesday, 2 July , 2025