علی‌محمد عزیزی، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران در گفتگو با راسان خبر در ایلام اظهار داشت: بیش از ۶۰ واحد کارگری با تعداد دو هزار اعضا تحت پوشش مجمع کارگران استان ایلام قرار دارند. وی افزود: در کشور بیش از ۸ میلیون کارگر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که با ۴ میلیون کارگر […]

علی‌محمد عزیزی، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران در گفتگو با راسان خبر در ایلام اظهار داشت: بیش از ۶۰ واحد کارگری با تعداد دو هزار اعضا تحت پوشش مجمع کارگران استان ایلام قرار دارند.
وی افزود: در کشور بیش از ۸ میلیون کارگر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که با ۴ میلیون کارگر فصلی و ساختمانی در مجموع ۱۲ میلیون کارگر را تحت پوشش خود دارد.
رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به اینکه عمده مشکلات کارگری کشور عدم تامین مادی و اجتماعی و نبود احترام درخور اجتماعی آن هم در عمل نه در شعار است، افزود: به دلیل عدم توجه مسئولان به امنیت شغلی کارگران نشاط از محیط‌های کارگری رخت بربسته و آنها را با بحران‌ها روحی مواجه ساخته که در نتیجه بهره‌وری کارگران پایین آمده است.
وی ادامه داد: کارگری که درآمدش با هزینه خانوار برابری ندارد و مدام به فکر حل مسئله معادله چندمجهولی عدم تبادل درآمد و هزینه است؛ روزها و هفته‌ها و حتی اعیاد ملی و مذهبی که به روال متداول موجب افزایش هزینه است؛ معنای واقعی عید را ندارد.
وی اضافه کرد: همه نهادهای غیردولتی متولی کارگری و مسئولان ذیربط باید بدور از تعارفات زمینه آسایش آنها را فراهم کنند تا این قشر بدون دغدغه موجب افزایش راندمان تولید باشند.
عزیزی بیان داشت:  کرامت کارگر زمانی محقق می شود که تبعیض بین آنها قائل نشوند و برابر با شان و موقعیت و منزلت زندگیشان با آنها رفتار شود.
وی تصریح کرد: در شرایط موجود و در این فراز و فروز اقتصادی و عدم برابری درآمد با هزینه، این تنها قشر کارگر است که لطمه بر پیکره آن وارد می‌شود و آسیب جدی متوجه این قشر است.
رابط مجمع عالی کارگران در مجلس شورای اسلامی افزود: بایستی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از طرف دولت و مرکز پژوهش‌های مجلس از طرف ملت به عنوان هدیه دولت و ملت به کارگران با مشارکت تشکل‌های کارگری به کارگران از منظر یک مسئله یا پروژه به تامین مادی و اجتماعی آنان نگاه کرده و راه‌حلی عملیاتی و کاربردی را متناسب با روز و شان این بزرگواران پیدا کنند.
وی گفت: برخی کارگران از رفاه مادی برخوردارند اما احترام اجتماعی ندارند. حال آنکه انسان همواره از احترام لذت می‌برد. این احترام اجتماعی باید بهتر و بیشتر دیده شود و نهادینه گردد.
وی تاکید کرد: تعین دستمزد کارگران که باتوجه به نرخ تورمی هر ساله از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار ایران اعلام می‌شود متاسفانه با نرخ تورم و سبد کالای معیشتی موردنیاز کارگران همخوانی ندارد.
رییس مجمع نمایندگان کارگری ایلام یادآور شد:  نامگذاری  سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام « رونق تولید» به دلیل تنگاهای اقتصادی و تحریم هایی که وجود دارد می باشد لذا با حمایت کارگران باید به رونق تولید پرداخته و‌خودکفا شویم.
 عزیزی گفت: رونق تولید ملی زمانی محقق خواهد شد که کارگر و کارفرما و در راس آن دولت موانع رو از سر راه تولید بر ندارند و‌آسیب ها رو شناسایی کنند خصوصا کارگاهای راکد و نیمه فعال رو فعال نمایند و در صدد جذب سرمایه گذار باشند و بانک ها رو موظف کنند بدون معطلی وام رو در اختیار انها قرار دهد این کار هم سبب رونق تولید خواهد شد و هم بخش عظیمی از مشکلات بیکاری و حل خواهد نمود.
لازم به ذکر است، استان ایلام با موقعیت استراتژیک خاص  و هم مرز بودن با کشور عراق و میزبانی زوار عتبات عالیات، طبیعت بکر و گردشگر پستد و‌منابع خداداد نفت، ‌گاز  و معادن غیر فلزی شرایط مساعد و مناسب را برای توسعه کشاورزی و دامپروی دارا است.
انتهای پیام/۹۷۰۸۲۱