- ۱۹:۰۸:۲۸ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
- آخرین نوشته ها , گزارش تصویری
- کد خبر 44779
- 140 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، امیر غلامی دانش آموز ایلامی با کسب رتبه ۹ کشوری در یازدهمین مرحله المپیاد کشوری به مرحله نهایی المپیاد علوم و فناوری نانو راه یافت.
مرحله اول یازدهمین المپیاد دانشآموزی نانو، شهریور ۱۳۹۹ در قالب یک آزمون مجازی با سوالات تستی در سامانه آزمون باشگاه نانو و مرحله دوم این المپیاد با حضور ۴۱۸ نفر برتر مرحله اول، مهرماه ۱۳۹۹ در ۱۹ شهرحوزه در ۱۷ استان، در قالب آزمون تستی- تشریحی و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید که ۳۰ دانشآموز برتر از سراسر کشور با رسیدن به مرحله نهایی یازدهمین المپیاد دانشآموزی علوم و فناوری نانو، برای کسب مدالهای این دوره رقابت خواهند کرد.
شایان ذکر است این المپیاد طی سه مرحله با رعایت پرتکل های بهداشتی در سال جاری برگزار گردید.
لازم به یادآوری است، المپیاد دانشآموزی نانو رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان بوده و در راستای تفاهم نامه میان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، یازدهمین دورهی این المپیاد با همکاری و هماهنگی این دو نهاد برگزار شده است.
کد خبر/
true
true
http://rasankhabar.ir/?p=44779
true
true