- ۱۲:۰۵:۱۶ ۱۷ مرداد ۱۳۹۵
- دستهبندی نشده
- کد خبر 21296
- 94 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش خبرنگار راسان خبر ؛ سردار نورعلی یاری روز یکشنبه (۱۷ مرداد) در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: یکی از رویکردهای اساسی ناجا بر اساس تاکید مقام معظم رهبری در سال جدید مبارزه قاطع و جدی با قاچاقچیان کالاست، چراکه بنا به فرمایش معظم له بزرگترین ضربه را به اقتصاد و تولیدات داخلی وارد می کند.
وی افزود: نیرو انتظامی نیز بنا بر وظایف محوله تمامی مدخل های ورودی در مرزها را برای جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق مسدود کرده و در استان ایلام نیز این رویه بطور جدی دنبال می شود و در صورت برخورد با هرگونه کالای قاچاقی نسبت به معدوم سازی آن اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: توانمندی های نظام جمهوری اسلامی برای دوستان و دشمنان نظام کاملا مشخص و واضح است و قدرت دفاعی نظام و قدرت دیپلماسی دو شاخصه مهم سرافرازی نظام است.
سردار یاری ادامه داد:تجربه های قبل و بعد از جنگ ۸سال دفاع مقدس نشان می دهد که ملت ایران همواره کنار نظام ایستاده اند و هرجا دشمن نقشه ی شومی در سر داشته باشد همواره آن را خنثی می کنند.
فرمانده انتظامی ایلام از مهمترین موضوع مدنظر نیروی انتظامی در سال۹۵ برخورد با عاملین انتشار مواد مخدر، ارازل و اوباش، برخورد با متخلفین نظم و آرامش در استان و مبارزه جدی، فراگیر و مستمر با قاچاق کالا در عنوان کرد.
وی با اشاره به دستگیری تخریب خودرو به وسیله ی اسید در دره شهر گفت: چندتا جوان از سر غفلت، ناآگاهی و غضب اقدام به اسید پاشی بر روی خودروهای مردم کرده اند که توسط نیروی انتظامی دستگر و به مراجع قانونی معرفی شدند.
سردار یاری در خاتمه رسالت خبرنگاران را در جامعه سنگین عنوان کرد و گفت: خبرنگاران در دوران جنگ ۸ سال دفاع مقدس تا کنون نقش ممتازی در تاریخ به ثبت رسانه اند لذا قدردانی از زحمات این عزیزیان امری واجب و ضروری است.
true
true
http://rasankhabar.ir/?p=21296
true
true