- ۱۰:۰۵:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۵
- دستهبندی نشده
- کد خبر 20927
- 137 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش راسان خبر؛ در چهارمین روز از هفته ملی مهارت که بنام آموزش فنی و حرفهای، توسعه بخش خصوصی، اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی نامگذاری گردیده بود، جشن بزرگ مهارت با مشارکت فعال انجمنهای انجمن صنفی آموزشگاههای آزاد استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، جمعی از مدیران ارشد استان، اصناف، مربیان و کارشناسان مراکز و آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای سطح استان با شکوه خاصی برگزار شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان ایلام ، در این مراسم اظهار کرد: اداره کل فنی و حرفهای دارای ۱۴ مرکز آموزش دولتی و ۲۲۰ مرکز در بخش خصوصی است که بالغ بر ۲۲۶ حرفه را به جامعه هدف آموزش میدهد اما نکته قابل توجه مردم این است که خانوادهها باید تلاش کنند اهمیت مهارتآموزی را از دوران کودکی برای فرزندان تبیین کنند.
وی گفت: افزایش رشتههای دانشگاهی معضلی بر سر راه گرایش افراد به سوی رشتههای فنی و مهارتی است.
وی با تاکید بر اینکه رشتههای دانشگاهی معضلی بر سر راه اشتغال هستند، افزود: تب مدرکگرایی در جامعهی ما بالا است که نه تنها هزینههای بالایی را بر فرد تحمیل میکند بلکه منجر به افزایش نرخ بیکاری نیز میشود برای همین است که میتوان رشتههای دانشگاهی را عاملی بر ضد اشتغال عنوان کرد.
«رضا نصری» در خاتمه گفت: مدرک طلب بودن جامعه مانع توسعهی رشتههای تکنیسینی شده و همین معضل نیز باعث شده که ردپایی از جوانان فنی ما در شرکتهای نفت، گاز و پتروشیمی دیده نشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته ملی مهارت اظهار کرد: کشور در شرایطی قرار دارد که تداوم آن به صلاح نیست و علت آن ناهمخوانی ظرفیتها با منابع است که نیاز به بازنگری دارد.
عسگری افزود: توجه به مهارت موجب ثروت میشود اما در حال حاضر ارتباط بین این دو وجود ندارد و این امر نشان میدهد باید دستگاههای متولی همگام با بحث اقتصاد مقاومتی رویههای خود را تغییر دهند و ضمن رفع ایرادات به دنبال کارآمدی باشند.
وی با بیان اینکه دو گروه دیپلم و فارغالتحصیلان دانشگاهی بیکار با فنی و حرفهای در ارتباط هستند، خاطر نشان کرد: گروههایی که بیشترین ارتباط با آموزشهای فن و حرفهای را دارند افرادی هستند که ذهنیتشان شکل گرفته و آنگونه که باید و شاید جایی برای تغییر وجود ندارد و رسالت امروز ما این است که فرهنگ را به نحوی تقویت کنیم تعهدی را برای افراد به دنبال داشته باشد نه اینکه فقط مهارتآموزی به صرف زمان و هزینه منجر شود.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور اجماعی وجود دارد که در اقتصاد مقاومتی مطرح شده است و مسیر آینده را از نو بازنگری کنیم، از مهمترین ویژگیهای اقتصاد مقاومتی اتکا به درون و درون زا بودن و متکی بودن به دانش و مهارت است.
دکتر عسگری در پایان خاطر نشان کردند: با کمک پارک علم و فناوری استان و معاونت علمی و فناوری استانداری و همچنین مراکز رشد استان آمادگی حمایت و ایجاد مهارتهای اشتغال زا در بین جوانان و خانوادهها در استان مهیا می باشد؛ و این معاونت حمایتهای مالی و پشتیبانی از مهارتهایی که باعث اشتغال زایی و درآمدزایی در خانواده میشوند را خواهد داشت.
صفربیگی دبیر کانون انجمنهای صنفی آموزشگاههای آزاد استان نیز به تشریح فعالیتهای آموزشی در بخش خصوصی پرداخت و خواستار حذف اموزشهای موازی و ممانعت از اجرای آموزشهای سایر دستگاه ها در حوزه مهارتی شد.
همچنین در این مراسم محل سنجش آزمون الکترونیک از مهارت آموزان افتتاح شد تا با حذف آزمون کاغذی هم سطح امتحانات توسعه پیدا کند و هم در وقت و هزینهها صرفهجویی شود.
در پایان این مراسم از مربیان نمونه مراکز دولتی و آموزشگاههای آزاد سطح استان، و رؤسای مراکز نمونه، مدیران آموزشگاههای آزاد نمونه، پیشکسوتان آموزشگاههای آزاد و انجمن صنفیهای برتر تقدیر بعمل آمد.
true
true
http://rasankhabar.ir/?p=20927
true
true