- ۱۱:۰۴:۵۰ ۲۰ تیر ۱۳۹۵
- دستهبندی نشده
- کد خبر 20466
- 141 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گارش گروه روی خط رسانه های راسان خبر؛ «نسرین شهبازی» در خصوص چگونگی کنترل خشم و عصبانیت، اظهار کرد: از منظر بهداشت روان آنچه اهمیت دارد کنترل خشم است انسان باید بتواند خشم خود را مهار کند و نگذارد تا بخشی از صفات او شود و عدم کنترل خشم موجب بروز دیگر بیماریها میشود و خشمهای متوالی از بعد بهداشت روان قبل از آنکه برای دیگران مضر باشد بیشترین زیان را به خود فرد میرساند.
وی بابیان اینکه با توجه به آمار بالای ضرب و شتم و درگیریهای خیابانی در استان ایلام وضعیت کنترل خشم نگرانکننده است افزود: آموزشها و فرهنگسازیها توسط دستگاه مسئول باید بیشتر شود.
شهبازی با تأکید بر اینکه عدم کنترل خشم و عصبانیت نتیجه جبرانناپذیر برای فرد و جامعه دارد خاطرنشان کرد: خشم اگر بهدرستی مهار نشود ممکن است به هیجان بسیار مخربی و مشکلات فیزیکی مانند تنش مفرط منجر شود.
وی بابیان اینکه اگر بخواهیم پرخاشگری را در جامعه کاهش دهیم باید یاد بگیریم که چگونه خشم خود را کنترل کنیم، افزود: یکی از بهترین راهها برای کاهش خشم حین عصبانیت پرداختن آموزش مهارت کنترل خشم به جامعه است.
این کارشناس اجتماعی ادامه داد: تقویت سلامت روان جامعه مهمترین و کارآمدترین عامل برای کنترل خشم در میان عموم است، تصریح کرد: به آموزشها در این زمینه توجه جدی شود و رسانهها تلاش بیشتری کنند.
این کارشناس اجتماعی بابیان اینکه خشمهای مزمن موجب وسواس، افسردگی، حملات هراس و اختلالات جسمی میشود که منشأ آنها روانی است، افزود: عوارض خشم درمجموع برای خود فرد بیشتر از دیگران است.
منبع: ایسنا
true
true
http://rasankhabar.ir/?p=20466
true
true