به گزاش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، کریم یاوری مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از دی کلینیک تامین اجتماعی شهر ایلام گفت: گسترش فضاهای درمانی این استان همواره از مهمترین نیازهای بیمه شدگان تامین اجتماعی است. وی افزود: کارکردها و خدمات گسترده و مؤثر سازمان تأمین اجتماعی بر کسی […]

به گزاش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، کریم یاوری مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از دی کلینیک تامین اجتماعی شهر ایلام گفت: گسترش فضاهای درمانی این استان همواره از مهمترین نیازهای بیمه شدگان تامین اجتماعی است.

وی افزود: کارکردها و خدمات گسترده و مؤثر سازمان تأمین اجتماعی بر کسی پوشیده نیست زیرا بخش عمده منابع آن از محل اخذ حق بیمه ها و با مشارکت بیمه شده و کارفرما تأمین می شود.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: همکاری و تعامل ببن بخشی سببب توسعه فضاهای درمانی ایلام در منطقه می شود، در این راستا با هیت مدیره سازمان رایزنی خواهم کرد.

دکتر علیرضا رمضانی مدیر درمان تامین اجتماعی شهر ایلام نیز در این بازدید با بیان اینکه کمبود فضاهای درمانی در استان تاثیر مستقیمی بر ارائه خدمات به بیمه شدگان دارد، گفت: تکریم مردم ، ببمه شدگان و ارتقاء مطلوب خدمات، نیازمند توسعه این فضاها است.

وی افزود: در حال حاضر سه مرکز درمانی ملکی شامل دی کلینیک، درمانگاه شماره ۲ ایلام، درمانگاه شهرستان دهلران و بیمارستان شهدای زاگرس هیات امنایی به بیمه شدگان خدمت رسانی می کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام اظهار داشت: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت استان تحت پوشش بیمه این سازمان قرار دارند تکریم ارباب رجوع در حد مطلوبی قرار دارد.

کد خبر/۴۸۳۵۲