راسان خبر ایلام/عصر امروز سه شنبه جشنواره و با حضور معاون استاندار، نمایشگاه «نان، سنت، طعم» در محل قلعه والی با هدف معرفی خوراک‌های بومی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و توسعه گردشگری خوراک، امروز در محل تاریخی قلعه والی ایلام گشایش یافت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  ایلام در حاشیه این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر، گفت: این نمایشگاه به مناسبت هفته گردشگری و روز جهانگردی، با تمرکز بر فعالیت‌های این اداره کل از تاریخ ۸ تا ۱۱ مهرماه در محل قلعه والی برپا شده است.

فرزاد شریفی افزود: جشنواره و نمایشگاه «نان، سنت، طعم» هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ و با هدف ایجاد شور و نشاط، ترویج و معرفی محصولات صنایع دستی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه در این رویداد، بیش از ۴۰ صنعتگر فعال حضور دارند، گفت: تلاش شده تا با بهره‌گیری از المان‌های سنتی، به ویژه در طراحی سیاه چادر عشایری، یادآور آداب و رسوم منسوخ شده باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام  عنوان کرد: در قالب جشنواره و نمایشگاه، نان سنتی و سوغات استان مانند نان ساجی، بژی برساق، آش محلی و غیره که در فهرست آثار ناملموس ثبت شده‌ اند معرفی می شوند.

وی افزود: گروه فرهنگی سیروان نیز در این مدت، اجرای برنامه‌های آیینی و جنگ شادی را در محل قلعه والی بر عهده دارند.

شریفی در پایان عنوان کرد: این رویدادها نیز با هدف حفظ و ترویج فرهنگ بومی و جذب گردشگر اجرا می شود.

کد خبر/۱۰۹۰۱۵

  • نویسنده : سمیه آذرمهر