راسان خبر، ایلام_ جانباز مقام نخست مناظرات دانشجویان ایران هدیه خود را به شهدای حرم اهدا کرد.
به گزارش راسان خبر؛ حسن نجفی جانباز ایلامی مقام نخست مسابقات مناظرات دانشجویان ایران که اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه ایلام کسب کرده بود طی مراسمی به شهدای مدافع حرم اهداءکرد.
این مسابقات در قالب ۲۲تیم ۴ نفره در دانشگاه ایلام برگزار و شرکت کنندگانی از دانشگاه آزاد،پیام نور،علمی کاربردی و دانشگاه ایلام در آن شرکت داشتند.
این مناظره که مباحثی نظیر اقتصاد مقاومتی،برجام و سیاست خارجی دولت، را در بر داشت .
تیم مناظره دانشگاه آزاد ایلام مقام نخست این مسابقات را کسب کرد.
نجفی در آئین اهدای مقام خود گفت امروز امنیتی که در کشور حاکم است مدیون ایثارگری شهدای مدافع حرم است که در سوریه با دشمنان اسلام می جنگند.
لازم به ذکر است حسن نجفی جانباز ۲۵%اهل و ساکن شهرستان ایوان ودر مقطع کارشناسی حقوق مشغول تحصیل است که مورد تمجید سازمان بسیج دانشجویی کشور قرار گرفت و در مراسمی با حرکتی ارزشمند هدایای خود را به خانواده شهدای مدافع حرم اهداء نمود.
سلیمان رستمیان،مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان ایلام نیز این حرکت ارزشمند را یک حرکت معنوی ذکر کرد ویاد شهدای مدافع حرم را گرامی داشت ونسبت به مقام والای آنان ادای احترام نمود.
Wednesday, 2 July , 2025