راسان خبر ایلام/سرپرست اداره‌ کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان ایلام از عملیات گسترده برف‌روبی در ۲۳۳ کیلومتر باند از محورهای مواصلاتی استان طی شبانه‌روز گذشته خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ حیدر دشتی‌پور با اشاره به فعالیت سامانه‌ بارشی در سطح استان اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۹ محور شریانی و ۴ محور غیرشریانی استان با بارش برف مواجه بودند که عملیات برف‌روبی و پاکسازی در تمامی این نقاط به صورت مستمر انجام شد.

وی افزود: ۱۲۹ نیروی راهدار با استفاده از ۱۱۳ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری سبک و سنگین در عملیات شبانه‌روز گذشته مشارکت داشتند تا ایمنی تردد زائران و هموطنان تضمین شود.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام، خاطرنشان کرد: علاوه بر انجام ۲۳۳ کیلومتر باند برف‌روبی، ۳۴۸ تن شن و نمک برای پیشگیری از یخ‌زدگی در سطح جاده‌ها مصرف شده است.

دشتی پور با اشاره به ریزش برداری در ۱۱ مقطع از محورهای استان گفت: در جریان بارش‌های شبانه‌روز گذشته، عوامل راهداری به ۶ دستگاه خودروی گرفتار در برف کمک‌رسانی کرده و آن‌ها را به مسیر امن هدایت نمودند.

وی در پایان از رانندگان و مسافران خواست با توجه به شرایط جوی، پیش از سفر از طریق سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت راههای استان مطلع شده و حتماً خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ مجهز کنند.

کد خبر /۱۱۱۴۹۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر