ایلام، راسان خبر_با همکاری شبکه بهداشت استان دوره آموزشی تغذیه برای کارکنان ستادی اداره کل کتابخانه های عمومی برگزار شد.

IMG_20170216_48390

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری راسان خبر به نقل از  روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، جلیلیان مدیرکل کتابخانه های عمومی استان از برگزاری دوره توجیهی تغذیه و بهداشت توسط کارکنان مرکز بهداشت استان در بین کارکنان ستادی خبر داد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با اعلام این خبر گفت: در راستای برنامه معاونت توسعه کتابخانه های عمومی کشور و در راستای تفاهم نامه همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان و معاونت شبکه بهداشت مرکز استان ایلام و با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مسئولیت کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول در ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه مفید، دوره آموزشی تغذیه و بهداشت برای کارکنان ستادی اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: بر اساس این تفاهم نامه اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام آمادگی دارد قفسه تحول سلامت در کتابخانه های عمومیاصلی شهرستان به صورت مجزا ایجاد کند و کارکنان و خانواده های تحت پوشش شبکه های بهداشت را به عضویت کتابخانه های عمومی درآورده و از فضا و مکان کتابخانه های عمومی جهت آموزش کارکنان در زمینه های بهداشتی استفاده شود و همچنین در زمینه اجرای مسابقات فرهنگی همکاری لازم ارائه شود.
جلیلیان هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آگاهی بیشتر در زمینه بهداشت، و افزایش سلامت و کارائی کارکنان عنوان کرد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گفت: بر اساس این تعهدنامه، شبکه بهداشت مرکز استان متعهد شده است در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی مستمر با هدف ترویج فرهنگ مطالعه مفید با این اداره کل همکاری داشته، و در برگزاری مسابقات فرهنگی با مشارکت و همکاری کتابخانه های عمومی؛ تأمین منابع از قبیل کتاب، مجلات، نشریات و بروشور در زمینه بهداشت جهت تأمین قفسه تحول سلامت؛ تبلیغ و تبیین نقش کتاب و کتابخوانی در رشد فرهنگی و بهداشتی در تابلو اعلانات کلیه مراکز بهداشت؛ نظارت بر بهداشت محیط و فضای کتابخانه های عمومی و در صورت امکان سمپاشی کتابخانه ها؛ آموزش کارکنان در زمینه های بهداشت و سلامت و اهداء کتابهای بلا استفاده حوزه شبکه بهداشت و درمان مرکز استان به کتابخانه های عمومی، همکاری های لازم با این اداره کل انجام شود.
این دوره آموزشی با توزیع بروشورهای غذای سالم و قرص های تقویتی ویتامین دی بین کارکنان پایان یافت.