به گزارش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، رضا محمد رحیمی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام ظهر امروز چهارشنبه در بازدید از دفتر پایگاه خبری راسان خبر از ایلام و سرپرستی روزنامه عصر ایرانیان و دنیای جوانان گفت: در حال حاضر تنها یک واحد تولیدی اکسیژن ساز در شهرک صنعتی ایلام مستقر […]
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، رضا محمد رحیمی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام ظهر امروز چهارشنبه در بازدید از دفتر پایگاه خبری راسان خبر از ایلام و سرپرستی روزنامه عصر ایرانیان و دنیای جوانان گفت: در حال حاضر تنها یک واحد تولیدی اکسیژن ساز در شهرک صنعتی ایلام مستقر و فعال می باشد که در هر ساعت ۲۰ کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن تولید می شود.
وی افزود: کارگاه تولید اکسیژن ساز مانشت مهر ایلام جهت پاسخگویی به نیاز بیماران کرونایی با همه توان در حال فعالیت و توانسته است بخش زیادی از اکسیژن مورد نیاز بیمارستان و بیماران را در این کارگاه تولید کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با بیان اینکه در حال حاضر صادرات ماسک ممنوع می باشد اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود ۴ میلیون ماسک در سطح ۳۶ واحد تولیدی و صنعتی استان تولید و توزیع شده است.
محمد رحیمی ادامه داد: در سطح کارگاه های تولیدی ماسک به طور مستقیم و غیر مستقیم حدود ۵۰۰ نفر مشغول بکار هستند.
وی با بیان اینکه تولید ماسک در ایلام جوابگوی نیاز مردم بوده و در این زمینه کمبودی وجود ندارد بیان داشت: ماسک مازاد تولید به سایر استان های کشور صادر می شود.
وی افزود: هم اکنون تنها یک واحد تولید الکل در استان و شهرستان بدره فعال می باشد که در این مکان روزانه ۵ هزار لیتر الکل تولید می شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: همچنین ۲ واحد تولید دستکش نایلون یک بار مصرف در استان فعال است که این واحدها با شیوع کرونا راه اندازی شده است.
کد خبر/۴۵۱۲۶
Wednesday, 2 July , 2025