ایلام_رئیس آگاهی استان ایلام از دستگیری کلاهبردار ۲۰۰ میلیونی در شهر ایلام خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سرهنگ خداداد رشیدی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی وصول یک فقره شکوائیه با عنوان کلاهبرداری، پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات اولیه شاکی که اهل یکی از استان های همجوار بود، اعلام داشت فردی که خود را به عنوان فروشنده احشام معرفی و با جلب اعتماد بنده ، مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال در جهت خرید تعدادی احشام به او پرداخت کردم  پس از دریافت وجه از محل متواری شد.

رئیس آگاهی استان استان ایلام ادامه داد: کاراگاهان پلیس پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی و بازخوانی دوربین های مدار بسته، متهم را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

سرهنگ رشیدی تصریح کرد: متهم پس از حضور در پلیس آگاهی و در مواجهه با دلایل و مدارک موجود به جرم خود اعتراف و ضمن عودت مبلغ کلاهبرداری شده ،پس از تکمیل پرونده تحویل مقام قضایی شد.

شناسه خبر/۶۱۱۳۹