ایلام؛ راسان خبر_ مدیرکل اوقاف استان ایلام از عملیات عمرانی بقاع متبرکه شهرستان سیروان بازدید کرد.

IMG_5413

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری راسان خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام: حجه الاسلام حسن شهیدی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان به همراه نصرت اله کشاورز، رئیس اداره بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان، از عملیات عمرانی امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان سیروان بازدید بعمل آورد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ضمن بررسی پیشرفت کارهای عمرانی در امامزادگان این شهرستان، اظهار داشت: ساختمان جدید الاحداث امامزاده جعفر شباب(ع) با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد، اکنون حمایت مسئولین ذیربط منطقه را در تخصیص اعتبار می طلبد و در صورت کمک خیّرین منطقه نیز می توان در نیمه اول سال ۹۶ شاهد به بهره برداری رسیدن ساختمان بقعه متبرکه باشیم. 

حجه الاسلام شهیدی افزود : ادامه احداث این بقعه با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون ریال از محل اعتبار ۲ در صد نفت و گاز آغاز شده و تا پایان سالجاری عملیات عمرانی قسمتی از شبستان این بقعه به اتمام خواهد رسید . برای تکمیل این بقعه اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال مورد نیاز است.

به گفته وی: رنگ آمیزی داخل شبستان، مرمت و بهسازی سرویس های بهداشتی و برق کشی بقعه حاج بختیار حاضر (ع) از مهمترین طرح های مورد نیاز در این بقعه متبرکه می باشد.

مدیر کل اوقاف ایلام ادامه داد: حصارکشی و احداث زائرسرا در امامزاده سیدعلی(ع) از امکانات مورد نیاز این مکان مقدس است که در برنامه عمرانی سال آینده این بقعه متبرکه  قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به روند عملیاتی ۵۰ درصدی ساختمان جدید امامزاده عباس(ع) شهرستان سیروان، تصریح کرد: این پروژه به علت نذورات کم و همچنین نبودن اعتبار کافی و طلبکار بودن پیمانکار، ناتمام مانده است و نیاز است که مسئولین شهرستان سیروان در جهت تخصیص اعتبار چاره اندیشی کنند.

حجه الاسلام شهیدی با اشاره به لزوم فراهم شدن امکانات رفاهی در جوار امامزادگان جهت رفاه حال زائرین، بیان داشت: امامزاده باقر(ع) دارای بقعه میراثی کوچکی است که محوطه اطراف آن نیاز به سنگ فرش دارد ولی با توجه به کم بودن نذورات بقعه و ناچیز بودن اعتبارات عمرانی بقعه، امکان انجام کارهای عمرانی در این آستان وجود ندارد. 

شایان ذکر است: شهرستان سیروان در شمال غربی شهر ایلام  دارای ۷ بقعه متبرکه می باشد.