راسان خبر ایلام/سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ایلام گفت: طرح جدیدی برای جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در مقیاس کوچک (FRID) در این شهر تدوین شده که منتظر تائید شورای شهر برای ورود به فاز اجرایی است.

به گزارش راسان خبر؛ سیده انوار ایتوندی اظهار کرد: در این طرح، باکس( جعبه‌های جمع آوری نخاله) سیار با ظرفیت یک تُن برای جمع‌آوری ضایعات و نخاله‌های ساختمانی اندک استفاده می‌شود و به شهروندان امکان می‌دهد تا ضایعات ناشی از فعالیت‌های ساختمانی مانند تخریب و گودبرداری را به شکلی مؤثر و بهداشتی‌تر مدیریت کنند.

وی افزود: در این طرح مقدار نخاله ساختمانی، بارگیری و دفع آن در مکان مشخص و تعیین شده به صورت هوشمند توسط کارشناسان شهرداری نظارت و کنترل می‌شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ایلام در مورد سایت جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی هم در شهر ایلام گفت: یک مکان برای تخلیه ضایعات ساختمانی انتخاب شده که در صورت تائید کارشناسان محیط زیست، این مکان به عموم مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ایتوندی اضافه کرد: فعالیت‌های ساختمانی نظیر تخریب و گودبرداری بیشتر در مناطق دارای بافت ساختمانی قدیمی و فرسوده شهر مشهود است و در حال حاضر عمده تخلیه نخاله‌های ساختمانی در منطقه «هردراز» انجام می‌شود.

به گفته وی، اوج فعالیت‌های ساختمانی که منجر به تولید نخاله می‌شود، از اردیبشهت تا مهرماه است که در این بازه زمانی روزانه بیش از ۱۰۰ سرویس خاک در این سایت تخلیه می‌شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ایلام بیان کرد: در سایر ماه‌های سال خاکبرداری ساختمانی کاهش یافته و روزانه کمتر از ۴۵ سرویس و میانگین ۳۰۰ سرویس در هفته می‌رسد.

کد خبر/۱۰۱۸۲۳

  • نویسنده : سمیه آذرمهر