راسان خبر ایلام/شهردار مهران از اجرای پروژه پوشش کانال سنگی در محله مسکن مهر این شهر با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش راسان خبر؛ حمداله نصرت پور اظهار داشت: در راستای پاسخگویی به مطالبات اهالی محله مسکن مهر و به منظور جلوگیری از آلودگیهای زیستمحیطی، عملیات اجرای پروژه پوشش کانال سنگی این پروژه به بطول ۲۰۰ متر در حال اجرا است.
وی افزود: اجرای این پروژه با هدف ارتقای سطح بهداشت عمومی، کاهش مخاطرات ناشی از کانال روباز و بهبود منظر شهری در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار مهران گفت: پیشتر اهالی محله مسکن مهر بارها خواستار ساماندهی این کانال به دلیل بوی نامطبوع و مشکلات بهداشتی ناشی از آن شده بودند.
نصرت پور در پایان ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه برای رفاه شهروندان، عنوان کرد: پوشش این کانال علاوه بر بهبود شرایط زیستمحیطی، باعث افزایش ایمنی و زیبایی بصری در منطقه خواهد شد.
کد خبر/۱۰۴۷۹۳
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Saturday, 31 January , 2026