راسان خبر/مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام از اختصاص۵۲٠ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های این شرکت در سطح استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علی نادری روز یکشنبه در حاشیه نشست احیای واحدهای راکد و نیمه فعال استان ایلام، اظهار کرد: این میزان اعتبار در سال گذشته با رایزنی و حمایت های استاندار ایلام برای توسعه و تکمیل زیرساخت‌های تمام نواحی شرکت‌های صنعتی استان در زمینه آسفالت، بهسازی، آب، برق گاز… اختصاص یافت.

وی افزود: این میزان اعتبار برای بهبود و جهش تولید، استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی و جلوگیری از تعطیلی واحدهای فعال اختصاص یافته و این شرکت در راستای اجرای وظیفه اصلی خود تمام تلاش و توان خود را برای حمایت و فعال نگه داشتن واحدهای تولیدی و صنعتی استان به کار خواهد بست.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان ایلام با اشاره به اینکه طرح‌های نیمه تمام و تکمیل زیرساخت‌ها برای شهرک صنعتی ایلام و پرداخت مطالبات پیمانکاران در چند ماه اخیر با جدیت دنبال شده است، ابراز کرد: ۶۲ هکتار از اراضی شهرک‌ صنعتی ایلام که برای ایجاد واحدهای تولیدی واگذار شده بود اما هیچ‌گونه اقدامی در برابر قرارداد واگذاری، در این زمین‌ها برای احداث و ایجاد واحد تولیدی صورت نگرفته بود پس گرفته شده است.

نادری با بیان اینکه برای سال جاری حدود ۸۹۰ میلیارد ریال پروژه در شهرک‌های صنعتی ایلام تعریف شده است، گفت: تمام پروژه‌های که از سال‌های گذشته در در شهرک‌های سرابله، ایوان،شباب، سیروان و ایلام ناتمام مانده بود در حال تکمیل شدن است.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و شعار سال با عنوان” جهش تولید با مشارکت مردم” احیای ۳۰ واحد راکد دیگر در سطح استان هدف‌گذاری شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام گفت: با تفاهم‌نامه‌ای که با بانک توسعه تعاون منعقد شده است ۱۱۰ میلیارد ریال برای واحدهای تولیدی به منظور رفع مشکلات و تامین نقدینگی اختصاص یافته است که به صورت تسهیلات با معرفی شرکت شهرک‌های صنعتی استان در اختیار این واحدها قرار می‌گیرد.

وی به اجرای زیرساخت‌های لازم برای شهرک صنفی ایلام اشاره کرد و ادامه داد: هماهنگی لازم با فرماندار ایلام برای تعیین تکلیف زمین این شهرک به وسعت ۱۳ هکتار انجام شده و درصدد اتخاذ تمهیدات لازم برای شروع ساخت‌ و ساز توسط مجریان طرح ها در آن هستیم و در حال حاضر ۲۶۳ قرارداد برای استقرار در این شهرک منعقد شده است.

کد خبر/۹۴۸۹۴

  • نویسنده : سمیه آذرمهر