راسان خبر/مدیرعامل شرکت آبفا ایلام از اعلام آمادگی همکاری با شرکت شهرک های صنعتی استان در خصوص تامین آب صنایع استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ پرویز ناصری در جلسه همفکری در موضوع بازتخصیص پساب به واحدهای صنفی در شهرستان های دارای تصفیه خانه فاضلاب، اظهار داشت: برابر تبصره ۸ قانون بودجه و سایر دستورالعمل ها و بخشنامه های وزارت نیرو موظف هستیم از وجود پساب و آب های غیرمتعارف جهت تامین آب صنایع استفاده کنیم.

وی ضمن تاکید بر همکاری با شرکت شهرک های صنعتی استان در خصوص تامین آب صنایع استان، افزود: شرکت آب و فاضلاب استان ایلام آمادگی دارد در شهرستان های چرداول، ایوان و ایلام پساب تصفیه خانه فاضلاب را جهت تامین آب صنایع موجود در شهرکهای صنعتی تامین نماید.
مدیرعامل شرکت آبفا ایلام تصریح کرد: در قانون پیش بینی شده تا به تدریج آب واگذار شده به صنایع با پساب فاضلابی که از آب شرب شهر‌ها تولید می‌شود جایگزین شود.
ناصری تاکید کرد: در جایی که پساب وجود دارد، معقول نیست که صنایع  از سایر منابع آب آشامیدنی استفاده کنند.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط وزارت نیرو و حمایت‌های مجلس در قانون بودجه و مشارکت بخش خصوصی، پساب را بازچرخابی، تصفیه و در اختیار بخش صنعت، کشاورزی و خدمات قرار خواهیم داد.

در ادامه این جلسه موسی حاتمی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام با تقدیر از حمایت شرکت آبفای استان از واحدهای صنعتی، از جایگزینی آب شرب با آب غیرمتعارف و استفاده از پساب در تامین آب صنایع استقبال و بر لزوم رفع موانع و مشکلات پیش رو در خصوص عملیات اجرایی این طرح از طریق انعقاد تفاهمنامه تاکید نمود.

کد خبر/۸۱۱۶۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر