راسان خبر/مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از اقامت یک‌هزار و ۶۸۲ گردشگر خارجی در مراکز اقامتی استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار داشت: در دو ماهه نخست سال در تأسیسات اقامتی استان تعداد یک‌هزار و ۶۸۲ گردشگر خارجی در مراکز اقامتی از جمله هتل، مهمان‌پذیر، کمپ، خانه مسافر و اقامتگاه اقامت داشتند.

وی افزود: در ایام نوروز و تعطیلات تابستان شاهد حضور گردشگران و اقامت آنان در مراکز اقامتی استان هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام تصریح کرد: گردشگران خارجی ورودی به استان از کشورهایی همچون آلمان، عراق و افغانستان بودند که در دوماهه نخست امسال به ایلام سفر کردند.

شریفی بیان داشت: روند رو به رشدی در احداث واحدهای اقامتی و مجمتع‌های گردشگری وجود دارد تا بتوانیم با ماندگاری مسافر ضمن ایجاد اشتغال توسعه اقتصادی و صنعت گردشگری را فراهم سازیم.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب و استفاده از ظرفیت‌های گردشگری استان در راستای افزایش گردشگران ورودی به استان از اولویت‌های مهم این اداره کل است.

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه ارتقای سطح کمی خدمات با هدف افزایش ماندگاری مسافران بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است، گفت: تنوع اقلیمی ایلام، لباس‌های زیبا و سنتی، جاذبه‌های تفریحی، گردشگری و تاریخی، فرهنگ غنی مهمان‌نوازی، آیین‌ها، همچنین سبک‌های متنوع زندگی در اقلیم‌های متفاوت این استان زمینه‌ای برای افزایش آمار گردشگران فراهم کرده است.

کد خبر/۹۴۹۴۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر