ایلام_عصر امروز پنج شنبه معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست از پاسگاه محیط بانی منطقه حفاظت شده کولگ مهران بازدید کرد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علی سلاجقه در این بازدید گفت: با توجه به وجود اجرای سامانه گرمسیری در محدوده منطقه حفاظت شده کولگ و اثرات منفی این پروژه در منطقه، اجرای پروژه های زیست محیطی از جمله احداث پاسگاه محیط بانی از محل مسوولیت های اجتماعی وزارت نیرو در این منطقه ضروری است.

معاون رییس جمهور در ادامه بر حفاظت از منطقه و حفظ گونه های جانوری و پستانداران شاخص مانند بز، میش، قوچ و .. تاکید کرد.

بازدید رییس سازمان محیط زیست از موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی ایلام

موزه تاریخ طبیعی ایلام از موزه های بزرگ ایلام است که در دو طبقه واقع شده و در آن فسیل هایی از دوران مختلف زمین و همچنین حیوانات تاکسیدرمی شده وجود دارد.
در این موزه بخش‌های مختلفی از جمله: دیرینه‌شناسی، حشرات، انشقاق قاره‌ها، تاکسیدرمی جانوران و پرندگان، سیر تکامل جانوران و گیاهان، تاریخچه زمین به نمایش گذاشته شده است.
 این موزه با توجه به تنوع بخش هایی که دارد علاوه مکانی مناسب و جذاب برای همه سنین به ویژه کودکان و نوجوانان است.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه سفرهای استانی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استانها جهت نظارت میدانی عملکرد ادارات کل حفاظت محیط زیست صبح امروز پنج شنبه وارد استان ایلام شد.

کد خبر/

  • نویسنده : سمیه آذرمهر