راسان خبر ایلام/ مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: جشن روز و شب نیمه شعبان در سطح ۱۲ بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می شود.

حجت الاسلام مجید میرزایی امروز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر، اظهار داشت: در این راستا برنامه های شادی تدارک و آذین بندی و فضاسازی بقاع متبرکه انجام شده است.

وی افزود: جشن ولادت امام زمان حضرت مهدی (عج) امشب بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد صاحب الزمان (عج) این شهر با پذیرایی و انجام قرعه کشی ۶ سفر کربلا همراه خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: همچنین با توجه به تقارن نیمه شعبان با فردا جمعه، دعای پرفیض ندبه ساعت ۶.۳٠ صبح در مسجد مقدس صاحب الزمان (عج) شهر ایلام با حضور سخنران و مداح کشوری برگزار می شود.

حجت الاسلام میرزایی ادامه داد: همچنین ویژه برنامه های برای شب میلاد تحت عنوان «جشن میلاد موعود» همراه با سخنرانی، مولودی خواندی، برگزاری مسابقات فرهنگی و مذهبی، برپایی ایستگاه صلواتی و نورافشانی اجرا می شود.

وی عنوان کرد: مبلغان نیز با استقرار در خیمه های معرفت به سوالات مراجعه کنندگان در خصوص ابهامات مهدویت، پاسخ خواهند داد.

مدیرکل اوقاف ایلام اضافه کرد: بسته معیشتی در قالب اجرای طرح قرار دوازدهم نیز در این روز بین نیازمندان سطح استان توزیع می شود.

وی در پایان اضافه کرد: افرادی که تمایل به احیا نگه داشتن شب نیمه شعبان دارند این آیین  در مسجد صاحب الزمان(عج) شهر ایلام برگزار خواهد شد.

کد خبر/۱۰۲۹۵۰

  • نویسنده : سمیه آذرمهر