راسان خبر ایلام/مدیر مخابرات منطقه ایلام گفت: موکب شهدای مخابرات در پایانه مرزی با هدف خدمت رسانی مطلوب به زائران امام حسین(ع) برپا شده است.
به گزارش راسان خبر؛ سید شهاب نبی پور اظهار داشت: اجرای کامل برنامههای مصوب کمیته اربعین مخابرات منطقه ایلام، استفاده کافی از ظرفیت موجود در ساختمان و زائر سرای مهران ضروری است.
وی افزود: بر این اساس خدمات رفاهی مطلوب به زائرین در محل موکب شهدای مخابرات منطقه در پایانه مرزی و زائرسرا ارائه می شود.
مدیر مخابرات منطقه ایلام در ادامه از برپایی موکب شهدای مخابرات منطقه ایلام در پایانه مرزی مهران خبر داد و گفت: در این موکب خدمات پذیرایی با توجه به حجم بالای زائرین در پایانه انجام می شود.
نبی پور بیان داشت: موکب شهدای مخابرات منطقه در پایانه مرزی با هدف خدمت رسانی مطلوب به زائران امام حسین(ع) برپا شده است و کارکنان مخابرات منطقه ایلام هر سال افتخار خدمتگزاری به زوار گرامی را دارند.
کد خبر /۱۰۷۶۹۳
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Saturday, 27 September , 2025