راسان خبر/مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از برگزاری جشن بزرگ دو کیلومتری عید غدیر در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ حجت الاسلام علی رحیمی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت سالروز تاسیس تبلیغات اسلامی اظهار داشت: بودجه های فرهنگی در کشور صرف کارهای فرهنگی و برگزاری مراسمات مذهبی و..  می شود.

وی افزود: همچنین این برنامه‌ها متناسب با الگوی ایرانی اسلامی همراه با حفظ ارزش و دستاوردهای انقلاب نسبت به برنامه‌ریزی اجرا خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام گفت: جشن خیابانی عید غدیر در شهر ایلام روز سه شنبه هفته جاری ششم تیرماه از میدان امام خمینی ( ره) تا میدان ۲۲ بهمن با برپایی ۶٠ غرفه و مشارکت مردمی انجام می شود.

حجت الاسلام رحیمی بیان داشت: برنامه‌های عید غدیر در شهرستان‌های استان با محوریت و مشارکت کامل مردم برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: در جشن نیمه شعبان بیش از ۳٠ هزار غذا و میان وعده بین شرکت کنندگان توزیع و این تعداد با مشارکت کمک های مردمی  انجام شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام در ادامه از برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی ویژه اوقات فراغت دانش آموزان در استان خبر داد و گفت: به واسطه استقبال از طرح ارمان این مهم از ۵٠ نقطه به ۱٠٠ نقطه افزایش یافته است.

وی در پایان با بیان اینکه طرح زندگی با آیه ها نقطه عطف فعالیت های قرآنی در استان گفت: استان در این طرح در رده دوم کشور قرار گرفت.

کد خبر/۹۵۴۳۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر