راسان خبر/مدیر روابط عمومی امور عشایر ایلام از از برگزاری دوره آموزشی مدیران طرح و برنامه ادارات کل امور عشایر کشور به میزبانی استان خبر داد.

حسین سلیمانی امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر از ایلام، اظهار داشت: گردهمایی مدیران طرح و برنامه ادارات کل امور عشایر سراسر کشور به مدت دو روز در سال جلسات هتل زاگرس شهر ایلام در حال برگزاری است.

وی افزود: این گردهمایی امروز شنبه و فردا یک شنبه( ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ماه) با حضور مدیران طرح و برنامه ادارات کل امور عشایر کشور برگزار می شود.

مدیر روابط عمومی امور عشایر ایلام گفت: در این همایش، دکتر حسین پور مدیرکل دفتر پروژه های سرمایه گذاری اشتغال روستایی و فراگیر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و دکتر امینی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان امور عشایر ایران حضور دارند.

سلیمانی در پایان گفت: برگزاری همایش و دوره آموزشی، بررسی مشکلات عشایر کشور و بازدید از عشایر استان از مهمترین برنامه های دو روزه این گردهمایی در ایلام است.

کد خبر/۸۲۲۴۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر