ایلام_مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام گفت: همزمان با هفته سلامت، بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت فاقد بیمه در سطح کشور فعال شده که سهم استان ایلام از این تعداد ۱۷هزار نفر است.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ دکتر «نورالدین رحیمی» با اشاره به اینکه ۳ دهک پایین درآمدی جامعه برای پوشش بیمه رایگان  از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سازمان بیمه سلامت معرفی شده‌اند، اظهار کرد:  ۳ دهک فوق جامعه شامل افرادی هستند که هیچ بیمه‌ای ندارد و از اردیبهشت ماه سال جاری بیمه درمان آنان به صورت سیستمی و بدون مراجعه حضوری فعال شده است.

وی افزود: همه شهروندان فاقد بیمه پایه برای دریافت و برقراری بیمه سلامت می توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیر حضوری شهروندی این سازمان به نشانی
https://www.bimehsalamatiranian.ir و یا دفاتر پیشخوان طرف قرارداد مراجعه و نسبت ثبت نام اقدام نمایند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام تصریح کرد: بر اساس بند (د) تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ مقرر شده که سه دهک پایین درآمدی در کشور از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به بیمه سلامت معرفی تا از خدمات بیمه پایه همگانی بهره‌مند و تحت پوشش بیمه قرار  گیرند.

کد خبر/۶۷۳۴۰