ایلام_رییس اداره بهزیستی هلیلان از جذب مشارکت ۵میلیارد و ۳۰۰میلیون ریالی توسط این اداره برای کمک به جامعه هدف در ۹ماهه امسال خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ حسن پاشایی روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: این میزان کمک شامل نقدی، سبد غذایی و لوازم ضروری منزل بوده که توسط افراد خیر بومی و غیر بومی به مددجویان زیر پوشش اهدا شده است.
وی با ذکر اینکه از این میزان کمک ۶۰۰میلیون ریال نقدی و مابقی غیر نقدی بوده افزود: کمکهای غیر نقدی شامل ۱۰۰ سبد غذایی و وسایل ضروری زندگی شامل یخچال، تلویزیون، جارو برقی ، بخاری و کولر بوده است.
رییس اداره بهزیستی هلیلان با بیان اینکه میزان مشارکت مردمی به این اداره در سال جاری نسبت به پارسال افزایش چشمگیر و گسترده ای داشته گفت: کمکهای جمع آوری شده بر اساس اولویت بین مددجویان نیازمند در حوزه های مختلف توزیع شده است.
وی با اشاره به محدود بودن اعتبارهای دولتی مشارکت افراد خیر در کمک به جامعه هدف را نقش مهمی در بهبود معیشت و روند خدمت رسانی به مددجویان دانست.
پاشایی گفت: هم اینک ۲۹۷ خانوار در حوزه اجتماعی و ۴۳۶ خانوار در حوزه توانبخشی از خدمات بهزیستی برخوردارند.
کد خبر/۶۲۱۸۵
Saturday, 27 September , 2025