ایلام_راسان خبر_مدیر روابط عمومی پتروشیمی ایلام از حضور فعال این شرکت در چهارمین نمایشگاه ساخت داخل خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علیرضا معراجی ظهر یک شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: شرکت پتروشیمی ایلام در چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» که در روزهای ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش برگزار می شود، حضور فعال خواهد داشت.

وی افزود: در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» شرکت پتروشیمی ایلام به منظور افزایش سهم ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، قراردادها و تفاهم نامه هایی را با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و ایرانی امضا می کند.

مدیر روابط عمومی پتروشیمی ایلام گفت: همچنین این شرکت در سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتعال آفرین» و در راستای توجه به شعار سال در ۳ روز برگزاری این رویداد بزرگ، پذیرای پیشنهادات با شرکت های ایرانی به ویژه دانش بنیان‌ها و اطلاع از تازه ترین تولیدات آنها به منظور بهره گیری در صنعت پتروشیمی است.

کد خبر/۷۹۲۱۵

  • نویسنده : سمیه آذرمهر