ایلام_مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» استان ایلام گفت: در دهه اول محرم و در قالب برنامه اطعام_حسینی بیش از ۶۱ هزار پرس غذا در بین مددجویان و نیازمندان این استان توزیع شده است
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ قنبر موسی نژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: کلیه اقلام مورد نیاز برای تهیه غذای گرم توزیع شده بین نیازمندان با مشارکت این نهاد،مراکز نیکوکاری و کمکهای خیرین تهیه شده اند.
وی همچنین گفت: در این مدت بیش از سه هزار و ۵۰۰ سبد معیشتی و غذایی بین نیازمندان استان توزیع شده است.
وی افزود: از ابتدای محرم تعداد ۲۸ آشپزخانه و ۲۷ محل توزیع سبدهای غذایی با مشارکت امداد و مراکز نیکوکاری فعال شده است و روزانه آماده دریافت کمکهای هم استانی ها است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» ایلام ادامه داد: این مراکز به منظور دریافت کمکهای مردمی تا پایان ماه صفر آماده دریافت کمکهای مردم نیکوکار این استان هستند. همچنین هم استانیهای عزیز می توانند از طریق واریز کمکها به شماره کارت :۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۰۳-۰۳۵۴ و یا شماره گیری کد #۱۰۸۴۸۸۷۷* نسبت به اهداء کمکها و نذورات خود در رزمایش اطعامواحسانحسینی و پویش نذر سلامتی و نذر شفا اقدام نمایند.
شناسه خبر/۵۵۸۳۵
Saturday, 27 September , 2025