راسان خبر ایلام/ معاون وزیر کشور گفت: سازمان ثبت احوال همچنین سامانه هویت دیجیتال ایرانیان (هدا) را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ هاشم کارگر عصر امروز دوشنبه در گفت و گو جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سازمان ثبت احوال با تایید وزیر کشور، اعتبار کلیه کارت‌هایی که در سال ۱۴۰۴ منقضی می‌شوند، تا پایان سال ۱۴۰۵ را تمدید خواهد شد.

وی افزود: هموطنان می‌توانند بدون نگرانی از کارت‌های خود استفاده کنند. همچنین، برنامه‌ریزی برای تجمیع خدمات مختلف در کارت ملی هوشمند در حال پیگیری است تا از صدور کارت‌های غیرضروری جلوگیری شود.

رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: در خصوص صدور گواهی انحصار وراثت، طبق قانون برنامه هفتم، سازمان ثبت احوال موظف است از ابتدای سال دوم این برنامه، گواهی مذکور را صادر کند.

کارگر ادامه داد: همچنین هماهنگی‌های لازم با قوه قضاییه انجام و آیین‌نامه مربوطه در انتهای سال ۱۴۰۳ به تصویب رسیده است.

معاون وزیر کشور عنوان کرد: انتظار می‌رود از مرداد ماه سال جاری این گواهی توسط سازمان ثبت احوال صادر شود.

وی ادامه داد: سازمان ثبت احوال همچنین سامانه هویت دیجیتال ایرانیان (هدا) را راه‌اندازی کرده که احراز هویت هموطنان را در فضایی امن و دقیق انجام می‌دهد.

کارگر اضافه کرد: این سامانه به کاهش انتشار اطلاعات هویتی کمک و در حال حاضر در حال توسعه است.

وی بیان داشت: برای شناسایی افرادی که فاقد شناسنامه هستند و ادعای ایرانی بودن دارند، برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است. این افراد باید تحت بررسی‌های لازم قرار گیرند و در صورت تایید ایرانی بودن، مدارک هویتی دریافت خواهند کرد در غیر این صورت، مراحل دیگری برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر کشور در پایان خاطر نشان کرد: تلاش‌ها برای شناسایی این افراد در حال انجام و امید است که به زودی به نتیجه برسد.

کد خبر/۱۰۴۹۸۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر