راسان خبر/امام جمعه ایلام با بیان اینکه رسانه ها نقش مهمی در جهاد تبیین دارند، گفت: مدیران از ظرفیت‌های رسانه های استان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ایلام، اظهار داشت: کسی که در رسانه کار می کنند، باید در برابر وجدان خود پاسخگو باشد و نباید به مسائل جامعه بی تفاوت باشد.

وی افزود: رسانه های استان در منافع استان پای کار هستند، این وحدت و همدلی را در اربعین و مرز مهران نشان داده شد. از زحمات اصحاب رسانه استان در آگاه بخشی به جامعه و تلاش برای توسعه استان تقدیر می کنم.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: رسانه ای که در راستای براندازی نظام باشد در استان ایلام ندارداما اختلاف سلیقه وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار تصریح کرد: دشمن به شدت کار می کند، ما هم برای آگاهی بخشی و دفاع از مظلوم کار کنیم و نقش رسانه ها بیشتر از سایرین است.

وی عنوان کرد: صهیونیست ها حقوق انسانی برای دیگران قایل نیستند، حقوق بشر واژه ای است که به نفع خود استفاده می کنند.

امام جمعه ایلام ادامه داد: وجدان های بیدار جامعه بشری حتی در خاک آمریکا در قضیه فلسطین خود را نشان داد و به خیابان ریختند، مردم دیگر فریب رسانه های غربی را نمی خورند.

وی بیان داشت: سال ها این صهیونیست ها جنایات زیادی می کنند، باید دشمن را بشناسیم چراکه دشمن می خواهد جمهوری اسلامی نباشد، این ها دلسوز ما نیستند، می خواهند از احساسات جوانان ما سو استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار گفت: رژیم صهیونسیتی آب، غذا و سوخت را به روی مردم غزه بست و دنیای غرب ازاین حرکت نسل کشی حمایت می کند.

وی افزود: جنایات رژیم صهیونسیتی فرصتی است رسانه ها نسل جوان و نوجوان را از واقعیت های دشمنان ما آشنا کنند.

هزینه های اربعین در ایلام شفاف سازی شود

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: هزینه های اربعین در استان ایلام باید شفاف سازی شود، این کار نیازمند کار تخصصی است.

وی  با بیان اینکه ایلام در بحث توسعه خیلی فاصله دارد، افزود: توصیه می شود در پروژه های نفت و گاز از نیروی بومی استان استفاده شود.

امام جمعه ایلام خاطر نشان کرد: مدیران همواره خدمتگزار مردم باشند و رفتار و اخلاق خود را حفظ کنند.

کد خبر/۸۸۸۵۴

  • نویسنده : سمیه آذرمهر