ایلام_مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام گفت: مزایده عمومی طرح تبدیل قلعه کنجانچم مهران به مجتمع اقامتی پذیرایی سنتی بین راهی برگزار و سرمایه گذار بومی استان برنده مزایده شده است.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عبدالمالک شنبه‌زاده اظهار داشت: باتوجه به پایان روند فراخوان جذب سرمایه گذار برای احیا و بهره برداری از بنای تاریخی قلعه کنجانچم شهرستان مهران به زودی و در آئینی و در قالب قرارداد منعقده بنا به جهت سیر مراحل فوق به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

وی با بیان اینکه قلعه کنجانچم مهران به مجتمع اقامتی پذیرایی سنتی بین راهی تبدیل می‌شود افزود: مزایده عمومی طرح فوق از طریق صندوق احیا و بهره برداری از آثار تاریخی وزارت میراث فرهنگی کشور برگزار شد و سرمایه گذار بومی استان برنده مزایده شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: به زودی و با طرح مصوب سرمایه گذار و نظارت کارشناسان فنی معاونت میراث فرهنگی و گروه سرمایه گذاری اداره کل شاهد ایجاد مجتمع بین راهی سنتی در مسیر عتبات عالیات و اربعین حسینی و نیز گردشگران باشیم که واقعا از نیاز‌های مهم و ضروری در مسیر منتهی به مرز بین‌المللی مهران است.

شناسه خبر/۵۶۶۶۲