ایلام_فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام گفت: سپاه پاسداران بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته هنگام بازگشت زائران از مرز مهران روزانه بین پنج تا ۱۰ هزار وعده غذایی بین زوار توزیع خواهد کرد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سردار جمال شاکرمی با اعلام این خبر اظهار کرد: سپاه در زمینه بهداشت و درمان یک بیمارستان صحرایی در میدان اربعین واقع در نقطه مرزی مستقر کرده ضمن اینکه سامانه اورژانس نیز در مرز فعال کردهایم و با دانشگاه علوم پزشکی نیز همکاری میکنیم.
وی افزود: بیش از ۲۰ هزار ماسک جهت توزیع بین زائران مهیا شده و کمیته فرهنگی نیز برای اقامه نماز جماعت در مرز تشکیل شده است.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام تاکید کرد: در زمینه تأمین آب آشامیدنی سه تانکر آب برای استفاده زائران در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: ۱۵۰ دستگاه اتوبوس شرکت جوان سیر ایثار برای جابجای زائران به استانهای خود در اختیار داریم و به صورت آماده باش در شهر مهران وجود دارد در زمینه اسکان نیز سه هزار پتو و سه هزار زیرانداز را آماده کردیم که در میدان اربعین قرار گرفتهاند.
شناسه خبر/۵۷۲۳۲
Sunday, 28 September , 2025