ایلام_ فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه امنیت پایدار در مرزهای کشور برقرار است، گفت: طی یک هفته گذشته مرز های استان های ایلام و خوزستان محل خروج زائرین ابا عبدالله شده است در این راستا امنیت کامل برقرار و این مهم اتفاق افتاده است.
به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ سردار احمد علی گودرزی ظهر امروز یک شنبه در بازدید از مرز بین المللی مهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز و در استانه اربعین امام حسین (ع) عاشقان ابا عبدالله حسین خود را برای شرکت در پیاده روی اربعین به مرز رسانده و این امر مهم نشان از دلدادگی زائران به آن حضرت است.
وی افزود: در راستای ایجاد امنیت نیروهای انتظامی و مرزبانی از همه توان خود را بکار گرفته اند. و در حال حاضر امنیت پایدار در مرزهای کشور بخصوص غرب وجنوب غرب کشور برقرار است.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه امنیت پایدار در مرزهای کشور برقرار است، اظهار داشت: طی یک هفته گذشته مرز های استان های ایلام و خوزستان محل خروج زائرین ابا عبدالله شده است در این راستا امنیت کامل برقرار و این مهم اتفاق افتاده است.
تبادل پرچم حرم امام رضا (ع) و حرم امام حسین(ع) در نقطه صفر مرزی
وی افزود: امروز این توفیق حاصل شد پرچم سرخ امام حسین (ع) و پرچم امام رضا (ع) در نقطه صفر مرزی بین مرزبانان ایران و عراق تبادل تا مورد زیارت قرار گیرد.
سردار گودرزی ادامه داد: امام حسین(ع) و امامان معصوم منشاء الفت و وحدت بین مسلمان است و این صمیمیت بین کشور دوست و برادر عراق با ایران برقرار شده است.
وی بیان داشت: امروز رهبر معظم انقلاب همین الفت و دوستی را بین کشورهای مسلمان برقرار کرده است و این موضوع مهم به خوبی نمایان است.
فرمانده مرزبانی کشور عنوان کرد: روزی در نقطه صفر مرزی ایران و عراق گلوله رد و بدل میشد و امروز به واسطه اتحاد و همدلی پرچم امامان معصوم در این مکان رد و بدل می شود.
سردار گودرزی در پایان فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را خدمت پرسنل خدوم و زحمکش ناجا تبریک گفت.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ ظهر امروز یک شنبه چهارم مهرماه و یک روزه مانده به اربعین حسینی، پرچم امام حسین(ع) با پرچم امام رضا (ع) در پایانه مرزی مهران بین مسولان ایرانی و کشور عراق تبادل شد.
شناسه خبر/۵۷۱۸۸





Friday, 30 January , 2026