ایلام_مدیرکل ثبت احوال ایلام گفت: طی یازده ماهه سال جاری تعداد ۷۱۱۲ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است که تعداد ولادت شهری برابر با ۵۰۳۴ مورد و روستایی ۲۰۷۸ رویداد است.

به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ سید محمد علی تقوی عصر شنبه در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان اظهر داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه، ۲۹۶۷ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده است که از این تعداد ۱۲۴۱ مورد خانم و ۱۷۲۶ مورد مرد می باشد.

وی افزود: همچنین در این مدت ۷۱۱۲ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است که از این تعداد ۳۷۴۵ نفر پسر و ۳۳۶۷ نفر نیز دختر است.

مدیرکل ثبت احوال ایلام گفت: طی یازده ماهه سال جاری  ۳۲۴ ولادت حاصل از چند قلوزایی به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۵۹ واقعه دو قلو و ۲ مورد سه قلو می باشد.

مدیرکل ثبت احوال ایلام گفت: به ازای هر ۴٫۴ واقعه ازدواج یک واقعه طلاق رخ داده است . که این نسبت در مدت مشابه سال گذشته ۳٫۵ مورد است.

وی ادامه داد: میانگین سن ازدواج در استان ۲۴٫۳۱ و سن زوجه ۵۷٫۲۶ می باشد. همچنین میانگین سن طلاق زوج در استان ۵۵٫۳۶ و میانگین سن زوجه ۴۲٫۳۱ است.

کد خبر/۶۳۷۷۱