ایلام_مدیر مهندسی ساختار شرکت ملّی گاز ایران گفت: ساختار شرکت گاز استان بر اساس قابلیتهای موجود و طرحهای توسعهای بازنگری میشود.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مجید کشاورز در بازدید یکروزه از شرکت گاز استان ایلام و در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیاُت رئیسه شرکت گاز استان ایلام اظهار داشت: باتوجه به اینکه عملیات گازرسانی شهری و روستایی در استان ایلام در مراحل پایانی است و میبایست ساختاری متناسب با فعالیتهای آتی شرکت بر مبنای خدمات رسانی و ارتقای کیفی خدمات به ذینفعان بازآراریی و بازنگری شود.
وی افزود: افزایش خدمات در شرکت گاز استان ایلام از طریق راهاندازی واحدهای صنعتی عمده از جمله نیروگاه برق مهران، پتروشیمی و کارخانه سیمان دهلران و چندین پروژه صنعتی دیگر در آینده نزدیک فراهم است که ایجاد تناسب بین میزان خدمات دهی به ذینفعان و ساختار شرکت با هدف چابکسازی و افزایش بهرهوری در دستور کار مهندسی ساختار قرار میگیرد.
عملکرد شرکت گاز ایلام براساس شاخصهای استراتژیک تعریف شده مطلوب است
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت گازرسانی و عملیات اجرایی شرکت گاز استان در حوزه شهری و روستایی گفت: هماکنون گازرسانی به ۱۰۰ جمعیت شهری و ۹۷ درصد خانوار روستایی استان تحقق یافته است و عملکرد شرکت گاز استان براساس شاخصهای استراتژیک تعریف شده برای شرکت گاز استان در چند سال گذشته مطلوب بوده و پتانسیل وجود نیروهای جوان و باانرژی در چارت سازمانی نویدبخش ایجاد رضایتمندی در ارائه خدمات به ذینفعان و نیز افزایش تحقق اهداف استراتژیک براساس سند استراتژیک ابلاغی خواهد بود.
عباس شمس اللهی با ارئه گزارشی از آخرین وضعیت منابع انسانی موجود و ساختار سازمانی، افزود: به منظور ایجاد انگیزه بیشتر در نیروها لازم است ساختار سازمانی شرکت نیز متناسب سازی شود.
شناسه خبر/۵۸۳۰۳
Thursday, 20 March , 2025