محمد نوذری رئیس ستاد انتخابات استان ایلام شامگاه شنبه در گفتگو با خبرگزاری فارس در ایلام گفت: ۶۱ درصد واجدان شرایط رای دادن در این استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت کردند. وی افزود: از مجموع ۴۵۱ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در ۲ حوزه شمال و جنوب استان ایلام، ۲۶۶ […]

محمد نوذری رئیس ستاد انتخابات استان ایلام شامگاه شنبه در گفتگو با خبرگزاری فارس در ایلام گفت: ۶۱ درصد واجدان شرایط رای دادن در این استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت کردند.

وی افزود: از مجموع ۴۵۱ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در ۲ حوزه شمال و جنوب استان ایلام، ۲۶۶ هزار و ۴۱۰ نفر آرای خود را به صندوق انداختند.

رئیس ستاد انتخابات استان ایلام یادآور شد: از این تعداد ۱۷۲ هزار و ۳۲۰ نفر متعلق به حوزه شمال و ۹۴ هزار و ۹۰ نفر متعلق به حوزه جنوب استان است.

وی تاکید کرد: بر این اساس میزان مشارکت در حوزه شمال استان ۵۴ درصد و در حوزه جنوب ۰ درصد است.

وی اضافه کرد: در حوزه شمال استان علی‌اکبر بسطامی با ۴۲ هزار و ۲۹۶ رای و سارا فلاحی با ۳۶ هزار و ۹۰۹ حائز بالاترین رای شدند و پس از تایید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، به طور مستقیم به مجلس راه می‌یابند.

نوذری عنوان کرد: در حوزه جنوب هیچکدام از نامزدها موفق به اخذ ۲۰ درصد آرای ماخوذه و ورود مستقیم به مجلس نشدند و بهزاد علیزاده با ۱۸ هزار و ۵۰۵ رای و صادق کرمی با ۱۶ هزار و ۳۷۲ رای به دور دوم انتخابات راه یافتند.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه همزمان با سراسر کشور در ۵۵۴ شعبه ثابت و سیار شهری و روستایی در نقاط مختلف استان ایلام در هر دو حوزه انتخابیه ایلام و دهلران برگزار شد.

انتهای پیام/۵۷۲۱