ایلام_معاون اشتغال کمیته امداد ایلام از افزایش ۲ برابری اعتبارات اشتغالزایی مددجویان ایلامی در سال جاری خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ شبیب جعفرزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: امسال اعتبارات اشتغالزایی در استان ۲۸۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته افزایش ۲ برابری داشته است.

وی افزود: پروژه‌های راهبری شغلی، هدایت شغلی و علاوه بر آن کاریابی در موسسات و بنگاه‌ها برای مددجویان درنظرگرفته شده است.

معاون اشتغال کمیته امداد ایلام گفت: حدود ۴۰ درصد از مددجویان تحت حمایت امداد ایلام می‌توانند با فراگیری آموزش‌های مهارتی و با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت و قرض الحسنه وارد چرخه کار و تولید شوند.

جعفرزاده عنوان کرد: برنامه امسال کمیته امداد برای ایجاد اشتغال برای بیش از ۶ هزار خانوار تحت پوشش است تا وارد بازار کار و در تولید مشارکت کنند.

معاون اشتغال کمیته امداد ایلام بیان داشت: در شش ماهه اول سال ۲ هزار و ۸۰۰ نفر از مددجویان توانسته‌اند وارد بازار کار و تولید شوند و تاکنون ۴۰ درصد برنامه‌های اشتغال در سطح استان محقق شده است.

وی تصریح  کرد: ایلام جزو استان‌های برتر کشور در زمینه کاریابی و پرداخت تسهیلات برای مددجویان است.

شناسه خبر/۵۷۹۴۰