راسان خبر ایلام/معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با استقرار ۴ گیشه در مرز مهران خوشبختانه هیچگونه کمبود دارویی وجود ندارد.

به گزارش راسان خبر؛ یوسف زمانی در بازدید از مرز مهران اظهار داشت: با آغاز کنگره عظیم اربعین پرسنل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی با حضور فعال در مرز مهران و نیز برنامه‌ریزی دقیق، نحوه ارائه خدمات را روزانه و به صورت مستمر بررسی و پیگیری کردند.

وی افزود: داروخانه شبانه روزی مرز مهران یک مرکز استراتژیک است و اهمیت وافری در تحویل دارو به زائران دارد و با استقرار ۴ گیشه این امر در سریعترین زمان ممکن صورت می‌گیرد و خوشبختانه هیچگونه کمبود دارویی وجود ندارد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان این که در حوزه غذا و دارو نیز تعداد نسخ سرپایی بیماران ۶۰ هزار و ۸۹۶ مورد بوده‌ است، اظهار داشت: نسخ بستری ۵ هزار و ۳۵ مورد، تعداد موارد نظارت و بازرسی ۱۸۳ مورد و تعداد پاسخگویی به سوالات و مسائل دارویی ۱۱۶۸ مورد بوده است.

گفتنی است؛ مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی دانشگاه نیز با حضور در اداره کل گمرکات استان و تشکیل جلسه با مدیر کل گمرکات از نحوه ترخیص کالا و‌ نیز برگشت موکب‌ها از کشور عراق مطلع و تدابیر لازم جهت سلامت اقلام برگشتی نیز اندیشیده شد.

کد خبر/۹۷۴۳۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر