راسان خبر/ مدیرکل بنیاد شهید ایلام از وجود ۳۳۸ آزاده در استان خبر داد و گفت: از این تعداد بیش از ۹۵ درصد شاغل و یا بازنشسته هستند.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ جمال اسدی روز شنبه در سومین جلسه ستاد گرامیداشت سالروز ورود آزادگان که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان برگزار شد، اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان نهاد متولی نقش مهمی در ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارد.
وی افزود: سالروز ورود آزادگان، فرصت مغتنمی است تا از مقام و منزلت این عزیزان به عنوان نمونههای از ایثار، صبر و پایداری تجلیل شود تا فرهنگ آزادگی در جامعه نهادینه شود.
مدیرکل بنیاد شهید ایلام تاکید کرد: در راستای تکریم، دستگاه های اجرایی موظف هستند آیین گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را به نحو احسن برگزار و از آزادگان شاغل تجلیل کنند.
در پایان این جلسه؛ برنامههایی از جمله غبار روبی مزار شهدا، دیدار با آزادگان، نصب بنر در سطح شهر و ادارات و مراسم تجلیل از رشادت های آزادگان مصوب شد.
کد خبر/۸۵۷۱۱
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Saturday, 27 September , 2025