راسان خبر ایلام/مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام از پخت و توزیع روزانه بیش از ۱۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه مرکزی اربعین اوقاف در مرز مهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ حجت الاسلام مجید میرزایی امروز جمعه در بازدید خبرنگاران از آشپزخانه مرکزی اربعین با اشاره به اهمیت و برکت خدمت به زائران، اظهار داشت: ایلام به عنوان یکی از مسیرهای اصلی عتبات عالیات و نقش سازمان اوقاف در برنامهریزی منسجم برای ارائه خدمات گسترده در ایام اربعین ذکر شده است.
وی افزود: در این راستا، آشپزخانه مرکزی به عنوان یکی از مراکز مرکزی سازمان اوقاف معرفی شده که از هشتم مرداد ماه، استان اصفهان در آن مستقر و تا دیروز فعالیت کرده است. در این آشپزخانه روزانه بیش از ۱۰ هزار پرس غذا تهیه میکرده است.
مدیرکل اوقاف ایلام گفت: از روز گذشته، استان آذربایجان غربی با تیمی مستقل در این آشپزخانه مستقر شده است تا غذای مورد نیاز را در قدمگاه ابراهیم قطار پخت و برای توزیع آماده کند.
حجت الاسلام میرزایی ادامه داد: این فعالیتها تا ۲۶ مردادماه ادامه و پخت و خدمترسانی به زائران ادامه خواهد یافت.
وی افزود: در مجموع تعداد ۵ آشپزخانه فعال اوقاف در سطح استان وظیفه تأمین تغذیه مورد نیاز مواکب را بر عهده دارند.
مدیرکل اوقاف ایلام تصریح کرد: این آشپزخانهها در مسیرهای مختلف از ورودی تا خروجی استان فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: در ورودی استان در منطقه شباب، یک آشپزخانه به نام جعفر تجهیز که روزانه بیش از ۱۲ هزار پرس غذا تهیه و توزیع میکند و در حال حاضر فعال است.
حجت الاسلام میرزایی افزود: بقیه مواکب دهگانه نیز بر اساس برنامهریزیهای دقیق، خدمات قابل توجهی ارائه میدهند.
وی بیان داشت: علاوه بر این، برای اولین بار در سال جاری، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در محل مسیر مهران، در جاده صالحآباد و نزدیکی بقعه علی صالح که به عنوان یکی از بقاع شاخص غرب کشور شناخته میشود، فعالیت خود را آغاز کرده است.
مدیرکل اوقاف ایلام اضافه کرد: در این مکان روزانه بیش از ۱۳ هزار نفر زائران تغذیه میکند.
وی در پایان با بیان اینکه خدمات ارائه شده در این محل مورد استقبال قابل توجه قرار گرفته است، گفت: امیدواریم در سالهای آینده این خدمات توسعه یابد و منحصر به فرد باشد.
کد خبر /۱۰۷۷۱۳
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Saturday, 27 September , 2025