راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام گفت: کاهش چشمگیر ۸۳ درصدی سرقت شبکه در سایه حمایت‌های نیروی انتظامی و تلاش شبانه‌روزی همکاران است.

به گزارش راسان خبر؛ ولی اله ناصری در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان، از حمایت‌های این نهاد خصوصا در حفاظت از تأسیسات توزیع برق و کشف مراکز غیرمجاز رمز ارز قدردانی کرد.

وی با تقدیر از نقش نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه افزود: نیروی انتظامی از ارکان اصلی امنیت در جامعه است و حفاظت از رفاه مردم که به‌شدت به برق وابسته است، از برکات حضور این عزیزان است.

مدیرعامل شرکت برق ایلام با اشاره به موفقیت‌های مشترک اخیر، از کشف بیش از ۶۵۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در نتیجه همکاری با نیروی انتظامی خبر داد و گفت: این مهم نشان‌دهنده عزم راسخ حافظان امنیت برای مقابله با سوداگران انرژی است.

ناصری با اشاره به تأثیر منفی استخراج غیرمجاز رمزارزها روی شبکه برق، عنوان کرد: «متأسفانه استخراج رمزارزهای غیرمجاز از عامل تشدید ناترازی انرژی است. با خروج این مصارف از شبکه در ساعت‌های پیک مصرف محدودیت های تامین انرژی کاهش چشمگیری خواهد داشت.

وی در ادامه از کاهش چشمگیر ۸۳ درصدی سرقت شبکه در سایه حمایت‌های نیروی انتظامی و تلاش شبانه‌روزی همکاران خبر داد.

پلیس امنیت اقتصادی، همراه و همیار صنعت برق است

فرمانده انتظامی استان ایلام، نیز در این دیدار گفت: حوزه برق استان، نمونه‌ای از فعالیت میدانی و با انگیزه است که این موضوع را می‌توان از آمارهای رشد و تعالی صنعت برق دریافت.

سردار جمال سلمانی افزود: پلیس امنیت اقتصادی، همراه و همیار صنعت برق است و تمام تلاش خود را برای ریشه‌کنی پدیده سوداگری انرژی صرف خواهد کرد.

در پایان این دیدار، ولی‌الله ناصری با اهدای لوح سپاس از فرماندهی انتظامی استان و همکاران فراجا تقدیر به عمل آورد.

کد خبر /۱۰۹۱۸۴

  • نویسنده : سمیه آذرمهر