ایلام_رئیس کمیته امداد امام خمینی«ره» منطقه یک ایلام از توزیع بیش از ۲۶۰ جفت کفش در بیان خانواده های مددجو و نیازمند مورد حمایت کمیته امداد در شهرستان ایلام خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مجید یاری با اعلام این خبر اظهار داشت: تهیه این اقلام با مشارکت تعدادی از خیرین و حامیان ایتام این منطقه صورت گرفته و بصورت رایگان در بین خانواده های نیازمند توزیع شده اند.
وی با بیان اینکه ارزش این اقلام بیش از ۸۰ میلیون تومان بوده است، افزود: تمام هزینه های تهیه این کفش ها با مشارکت خیرین صورت گرفته است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی«ره» منطقه یک ایلام یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی و نیاز شدید خانواده های نیازمد به اقلام ضروری زندگی ارتباط با افراد و گروههای خیر به منظور مشارکت در تأمین این اقلام ضروری از برنامه های مهم این نهاد است.
شناسه خبر/۶۱۴۵۱





Thursday, 29 January , 2026