ایلام_مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام گفت: ۳۴ گروه راهداری (ثابت و سیار) در حال حاضر با ۲۲۸ نیروی انسانی مستقر در راهدارخانه های استان مستقر هستند و رفع مشکلات احتمالی، برف روبی و نمک پاشی نقاط مختلف جاده ای را بر عهده دارند.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ نورالله دلخواه با اعلام این خبر اظهار داشت: تمام جاده های اصلی و فرعی استان با تلاش نیروهای راهداری، باز و تردد در آنها جریان دارد.

وی افزود: با وجود ادامه بارش های شدید در استان و با تلاش عوامل راهداری همه راه های اصلی، فرعی و روستایی این استان باز و تردد در آنها در جریان است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام  گفت: ۳۴ گروه راهداری (ثابت و سیار) در حال حاضر با ۲۲۸ نیروی انسانی مستقر در راهدارخانه های استان مستقر هستند و رفع مشکلات احتمالی، برف روبی و نمک پاشی نقاط مختلف جاده ای را بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: گردنه ها و جاده های مناطق کوهستانی این استان چون محور قلاجه و دشت عباس لغزنده و مه آلود است، رانندگان با توجه به کاهش دید افقی به منظور جلوگیری از بروز هرگونه حادثه ای با احتیاط رانندگی کنند.

دلخواه از ذخیره سازی ۱۰ هزار تن ماسه و نمک به منظور بازگشایی راه‌ها در زمان وقوع برف و یخبندان، در ۱۴ راهدارخانه استان خبر داد و یادآور شد: اقداماتی مانند لایروبی دهانه پل‌ها، بستر رودخانه‌ها و شانه‌سازی محل‌هایی که تخریب شده برای فصل سرما انجام شده است.

وی  اضافه کرد: برای جلوگیری از بسته شدن راه‌های روستایی در هنگام بارش نزولات آسمانی با دهیاری‌ها و بخشداری‌های استان هماهنگی های لازم به عمل آمده و در صورت بسته شدن این مسیرها از ظرفیت این نهادها به منظور پاکسازی و برف‌روبی استفاده می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام تصریح کرد: مردم می‌توانند در هنگام سفرهای زمستانی با شماره گیری ۱۴۱ از اطلاعات راه‌های استان و کشور مطلع شوند.

کد خبر/۶۱۹۸۴