ایلام_ رییس کل بازرسی استان ایلام گفت: سال گذشته در مجموع ۳۵ نفر در استان تحت تعقیب کیفری قرار گرفته اند که از این تعداد۱۵ نفر رییس، معاون و مدیر و ۵ نفر نیر مدیرکل و مدیرعامل هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، مهدی اصلانی کرجی صبح امروز پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ایلام به مناسبت هفته قوه قضائیه اظهار داشت: همچنین در سالجاری ۴۲ پرونده کیفری در استان تشکیل شده که از این تعداد ۳۵ نفر کارشناس، ۵ رییس، معاون و مدیر و ۲ نفر نیز مدیرکل ومدیرعامل هستند.

وی افزود: در سه ماهه سالجاری در مجموع ۴۹۱ شکایت و اعلامیه در سازمان بازرسی رسیدکی شده که از این تعداد ۲۲۱ مورد شکایت و ۲۶٠ مورد نیز اعلامیه است.

رییس کل بازرسی ایلام گفت: همچنین سال گذشته تخلفات ۶۸ کارشناس، ۴۹رییس، معاون و مدیر و ۱۲مدیرکل و مدیرعامل جهت بررسی در سازمان بازرسی استان تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در سالجاری تجدید مناقصه اجرای فعالیت های خدماتی و پشتیبانی شرکت شهرک های صنعتی با برآورد ۳٠ میلیارد ریال بواسطه عدم مجوزقانونی و افزایش تعداد نیرو مورد بررسی قرار گرفته است.

اصلانی با بیان اینکه توجه به مطالبات مردم، مشکلات دستگاه های دولتی را کاهش می دهد، یادآور شد: با توجه به محدودیت های سازمان بازرسی در انجام ماموریت، ارتباط با رسانه و استفاده از ظرفیت های مردمی تاکید شده است.

وی یادآور شد: سازمان بازرسی استان در کنار سایر دستگاه های اجرایی رسیدگی به شکایات و تخلفات احتمالی  را رصد می کند که در این راستا ۸۹ مرغداری متخلف به تعزیرات استان معرفی شده است.

ربیس کل بازرسی ایلام با تاکید بر حمایت از خرید کالاهای ایرانی افزود: با توجه به اینکه دولت بزرگترین مصرف کننده کالاهای داخلی می باشد در راستای حمایت از تولیدات داخلی برنامه های نظارتی استان رصد می شود.

وی تصریح کرد: ارائه هشدارهای نطارتی، توجه به استاندارد سازی مصالح و حمایت از این واحدهای تولیدی، صدور گواهینامه صلاحیت پیمانکاران، وام ازدوج و… از جمله برنامه های مشارکتی و نظارتی سازمان بازرسی با سایر دستگاه های اجرایی است.

اصلانی گفت: سال گذشته ۵٠ واحد تولیدی توسط دستگاه قضایی استان رفع موانع شده که از این تعداد ۱۹ واحد با مشارکت سازمان بررسی بوده است.

وی ادامه داد: حفظ تعامل دو سویه با رسانه و توجه به مباحث مهم مطرح شده از سوی خبرنگاران از اهداف مهم سازمان بازرسی است.

رییس کل سازمان بازرسی ایلام گفت: رسانه ها با وارد شدن به بخش اقتصادی مطالبات فعالان این حوزه را رصد و در پیشرفت و توسعه این بخش تاثیر گذار باشند.

شناسه خبر/۵۳۳۷۷