ایلام_مدیرکل استاندارد ایلام از ارجاع ۴۳ پرونده واحد های تخطی کننده از قوانین استاندارد به کمیسیون ماده ۴۲ در سال گذشته خبر داد

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مهناز همتی با اعلام  این خبر اظهار داشت: در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تأییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد نمایند، موضوع در کمیسیونی که به این منظور ایجاد شده است ارسال و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در استاندارد ایلام ۳ جلسه در این خصوص تشکیل شد، افزود: این کمیسیون مرکب از یکی از قضات دادگستری به انتخاب رئیس کل دادگستری استان، مدیر کل استاندارد استان، نماینده سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، نماینده اتاق های بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی، تعاون و اصناف، حسب مورد تشکیل و به موارد تخطی مشخص شده در این قانون رسیدگی می‌کند و با ملاحظه شرایط و امکانات خاطی و دفعات تخلف در صورت احراز جرم مراتب را به مرجع قضائی ذی‌صلاح ارجاع می‌نماید.

مدیرکل استاندارد ایلام گفت: در غیر این صورت با تذکر و اخطار، اقدام به أخذ تعهد، جریمه، تعطیل واحد تولیدی یا خدماتی، جمع‌آوری محصول از سطح بازار، الزام به بهسازی و اصلاح، فروش و امحای کالا می‌نماید و تصمیمات کمیسیون در مواردی که جنبه حقوقی و قضائی دارد باید متضمن موافقت قاضی عضو این کمیسیون باشد.

کد خبر/۶۶۵۲۰