بهروز کلانتری مدیرعامل ستاد دیه استان ایلام روز چهارشنبه در گفتگو با راسان خبر در ایلام گفت: تاکنون ۸۲ زندانی جرایم غیر عمد شامل (تصادفات، حوادث کاری، شبه عمد، بدهکاران مالی، مهریه و نفقه) توسط خیرین، ستاد دیه کشور و استان آزاد شدند. وی افزود: از این تعداد زندانی ۳ نفر خانم و مابقی مرد […]
بهروز کلانتری مدیرعامل ستاد دیه استان ایلام روز چهارشنبه در گفتگو با راسان خبر در ایلام گفت: تاکنون ۸۲ زندانی جرایم غیر عمد شامل (تصادفات، حوادث کاری، شبه عمد، بدهکاران مالی، مهریه و نفقه) توسط خیرین، ستاد دیه کشور و استان آزاد شدند.
وی افزود: از این تعداد زندانی ۳ نفر خانم و مابقی مرد می باشند.
مدیرعامل ستاد دیه استان اظهار داشت: ۱۰ زندانی تصادفی با کمک ستاد دیه و خیرین آزاد شده است و هم اکنون هیچ زندانی تصادفات در زندان های استان وجود دارد.
وی بیان داشت: سال گذشته ۱۷ زندانی مهریه با کمک ستاد دیه و خیرین از زندان های استان آزاد شدند که امسال با ابلاغ دستورنامه جدید ستاد دیه کشور، ۳۳ زندانیان مهریه باقیمانده برای پرداخت بدهی به بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی خواهند شد.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات ارائه شده تعیین شده نیست بنابراین این زندانیان می توانند بر حسب نیاز تسهیلات ۴ درصد دریافت کنند.
کلانتری خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰ زندانی جرایم غیر عمد در زندان های استان وجود دارد که تلاش می شود با برپایی چشن گلریزان زمینه آزا دی تعداد زیادی از این افراد فراهم شود.
وی ادامه داد: سال گذشته با برگزاری جشن گلریزان مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان کمک از سوی خیرین برای ازادی این زندانیان جمع اوری شد.
وی گفت: تخصیص اعتبار از سوی ستاد دیه کشور به استان در طول سال صورت می گیرد که سال گذشته ۱۰ میلیارد ریال در این راستا اختصاص یافت.
مدیرعامل ستاد دیه ایلام در پایان از مردم استان خواست جهت کمک به زندانیان جرایم غیرعمد کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۰۲۰۷۴۲۴۹۲۰۰۰۱ به نام ستاد دیه نزد بانک ملی واریز کنند.
Saturday, 27 September , 2025