ایلام_مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» استان ایلام گفت: بر اساس ارزیابی ها و راستی آزمایی های صورت گرفته، بیش از ۹۰ درصد طرحهای اشتغال ایجاد شده توسط این نهاد برای مددجویان و نیازمندان پایدار و با دوام هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، قنبر موسی نژاد ظهر امروز در دیدار با مدیر طرحهای دانش بنیان کمیته امداد امام خمینی «ره» مرکز بیان کرد: سال گذشته به منظور آگاهی از وضعیت طرحهای اشتغال مددجویان، ۲۴ هزار مورد بازدید و راستی آزمایی از طرحهای اشتغال زایی سه سال گذشته صورت گرفت.

وی افزود: در این بازدید و راستی آزمایی ها به این نتیجه مهم رسیدیم که بیش از ۹۰ درصد طرحهای سه سال اخیرکمیته امداد از پایداری مناسب برخوردار هستند و طرهای موفقی شده اند.

مدیرکل امداد استان ایلام مقوله اشتغال را یکی از زمینه های بسیار مهم در راستای توانمندی خانواده ها برشمرد و گفت: خوشبختانه در پی طرحهای اشتغال زایی ایجاد شده توسط کمیته امداد و دیگر برنامه های توانمندسازی، سال گذشته ۲ هزار خانواده مددجو در این استان توانسته اند به خوداتکایی برسند.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد ایلام امسال هم برنامه های متنوع و بیشتری برای اشتغال نیازمندان دارد گفت: فرایند ضمانت گیری در بانکها و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد یکی از موانع این نهاد برای ایجاد اشتغال نیازمندان است.

مدیر طرحهای دانش بنیان کمیته امداد امام خمینی«ره»مرکر نیز در این دیدار گفت: امداد استان ایلام از استانهای موفق در زمینه ایجاد اشتغال برای مددجویان است و در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است.

فراهانی افزود: در زمینه کارآفرینی و ایجاد شغل در این استان کیفیت و کمیته شغل های ایجاد شده باهم تناسب دارند و برابری می کنند.

شناسه خبر/۵۰۴۵۲