ایلام_مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: در طول سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۸۵ هزار نفر‌ساعت کار بدون‌حادثه در این شرکت انجام شده است.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عباس شمس‌اللهی با اعلام این خبر اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های آموزشی HSE، ارزیابی ریسک فعالیت‌ها و اقدامات کنترلی، بازدید و ممیزی، خرید و تحویل تجهیزات حفاظت فردی، اجرای ماده ۲۸ در قرارداد‌های صنعت نفت، تنها بخشی از اقدامات برای جلوگیری از کاهش حوادث کارکنان بوده است.

وی افزود: پروژه‌های انجام شده از جمله تجهیز صد در صدی ساختمان های تحت مالکیت این شرکت به سیستم های اعلان حریق، انجام پروژه تحلیل وضعیت ایمنی موجود و شناسایی نقاط قابل بهبود، بروز‌رسانی سیستم‌های مدیریتی و غیره بخشی دیگر از اقدامات بارز در راستای پیشگیری از حوادث کارکنان و تاُسیسات بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان از افزایش تعداد پروانه‌های کار صادر شده در طول سال ۱۴۰۰ خبر داد و اظهار داشت: در طول سال گذشته یکهزارو ۱۴۲ مورد مجوز صدور کار (پرمیت) صادر شده است.

شمس‌اللهی تصریح کرد: در اجرای ضوابط، راهنما‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت نفت و شرکت ملّی گاز ایران برای مجوزهای کار بازنگری شده، آموزش و تهیه نسخ جدید انجام شده و نیز تهیه نرم‌افزار و دستگاههای گاز‌سنج در طول سال‌جاری در دستور کار قرار دارد.

کد خبر/۶۶۱۷۸