راسان خبر ایلام/فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام گفت: امکانات و تجهیزات دفاعی کشور نتیجه استعدادهای داخلی است و باید این مسیر را ادامه داد تا قله‌های علم و ایمان در دست ایرانیان مسلمان باشد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ سردار صادق حسینی روز سه شنبه در آیین بازگشایی مدارس همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در ایلام اظهار داشت:  آموزش، ایمان، و اتحاد ملی در راستای توسعه و پیشرفت کشور ایران مهم و ضروری است.

وی افزود: آینده کشور در گرو کوشش نسل جوان است و این تلاش باید در ابعاد علمی، دینی و فرهنگی صورت گیرد تا پرچم شهدای عزیزمان همیشه برافراشته باشد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام با اشاره به نقش شهدا در دوران دفاع مقدس گفت: این عزیزان در حالی که در جبهه‌ها بودند، به تحصیل و علم نیز اهمیت می‌دادند و این ترکیب جهاد علمی و جهاد نظامی، امروز وظیفه همه دانش‌آموزان، دانشجویان و معلمان است.

سردار حسینی در ادامه بر تقویت علم و معرفت تأکید کرد و بیان داشت: پیروزی‌های گذشته در جنگ‌های تحمیلی، نتیجه همین بعد معرفتی و ایمان قوی بود.

وی در ادامه بر اهمیت حمایت از ملت فلسطین و دفاع از کشور تأکید کرد و گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایران در مقابل آمریکا و دیگر دشمنان، با ایمان و اتحاد، پیروز شد.

کد خبر/۱۰۸۸۶۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر